årets utstilling oppsummert…

….for min del: Takk og lov er vi to som stiller sammen, for uten Eva hadde det blitt stusselige greier i år. Men først og fremst: Vi var kjempefornøyde med selve utstillingen vår i år :-D. Vi hadde det så gøy med å rigge den til, og syntes bildene våre matchet bedre enn noen sinne der det var nødvendig, dvs på fellesveggen som er det første man ser når man kommer inn i galleriet:

Så til det som ikke fungerte så bra for meg: Av flere årsaker, alle mitt eget ansvar, fikk jeg adskillig mindre besøk i år enn tidligere. Jeg er ingen markedsfører for å si det pent, og i år glemte jeg tom å sende ut informasjon på mail i forkant. Jeg brukte stort sett facebook, men FB har sin egen vilje, og når jeg har vært lite aktiv og lite bevisst der i flere år er det ikke alt som når ut. For å si det pent: En av mine nærmeste irl hadde ikke sett noe av infoen jeg hadde lagt ut der. Leksjon lært. Så spørs det bare om den blir husket til neste gang…

Den som er mye dyktigere enn meg på markedsføring, har en enorm omgangs- og bekjentskapskrets og i tillegg trekker folk til seg som en magnet med sitt herlige seg er Eva♥. Det gjorde at utstillingen som helhet manglet ikke besøk.

For å gjøre meg ferdig med det som ikke fungerte så bra: Jeg fikk korona og gikk glipp av nesten alt bortsett fra åpningshelga. Og mistet et viktig familieselskap….det var egentlig den uka i 2023 jeg VIRKELIG trengte å være frisk.

Så fikk jeg ut litt bitterhet der, bær over med meg, jeg er ikke helt frisk igjen enda.

Back to the bright side: Jeg sa jo på forhånd at jeg var forberedt på å ikke selge, men litt salg ble det allikevel. Følgende bilder har fått nye hjem, i tillegg til noen Bugler og andre print, og et par plakater:

For ikke å snakke om:

Denne tegningen, av alle ting, var så populær at to forsøkte å kjøpe den før utstillingen åpnet (hvorav en lyktes), og flere uttrykte ønske om å kunne ha kjøpt den i løpet av uka. Jeg kommer derfor til å trykke opp et begrenset antall kopier av den, kommer tilbake til det senere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *